Selecteer een pagina

Marketingplan in tien weken

Marketingactiviteiten die al weken op de to-do list staan? Ik ga graag voor jouw bedrijf aan de slag! Voor mijn afstuderen ben ik op zoek naar een marketing- of reclamebureau waar ik een project mee kan draaien.


Periode van 24 februari tot 22 mei.

OVER


De opdracht

Voorafgaand aan het project ga ik graag het gesprek aan om samen met het bedrijf een project samen te stellen dat aansluit bij mijn ambities en de aan te tonen competenties. Daarnaast is het van belang dat het project ook voor het bedrijf een toegevoegde waarde biedt! Het lijkt mij tof om eens in de keuken van een digital agency mee te draaien. Ik zou het leuk vinden om mee te werken aan een project, waarin ik zelf mijn eigen verantwoordingen heb.

Bij eventuele werkzaamheden zou je kunnen denken aan het uitvoeren van marketingactiviteiten, het verhogen van de merkwaarde van het bedrijf, het uitvoeren van conversiegerichte activiteiten of het verhogen van de SEO ranking score.

#marketing #branding #webdesign #advertising

Bovenstaand een sfeerimpressie van de website die ik heb gemaakt voor mijn eigen onderneming Lap Marketing.

OVER


Het nieuwe afstuderen

Het afstuderen bij de opleiding Ondernemerschap & Retail Management van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zit net iets anders in elkaar dan het schrijven van een scriptie. De opleiding Ondernemerschap & Retail Management vond dat het schrijven van een scriptie niet goed aansloot bij het bedrijfsleven. Er werd te weinig met de scripties gedaan en een hbo-student kan veel meer dan het schrijven van een onderzoek.

Daarom hebben zij het afstudeertraject van de opleiding Ondernemerschap en Retail Management anders vormgegeven. Tijdens het afstudeerjaar ga ik door middel van twee projecten, tien competenties aantonen. Welke competenties dit zijn, zou ik graag verder toelichten onder het genot van een kop koffie.

OVER


De competenties

Gedurende het project zal ik voornamelijk meewerken. Echter, moeten de werkzaamheden voor school wel te meten zijn. Dit gaat aan de hand van competenties. In totaal zijn er tien competenties. Tijdens dit betreffende project zal ik drie competenties aantonen, geheten: leiderschap, samenwerken en netwerken en managen en organiseren.

COMPETENTIE

Leiderschap

De student Ondernemerschap & Retail Management straalt passie en beleving uit, pakt de regie in teamverband en mobiliseert anderen vanuit de waarden en de cultuur van de onderneming.

COMPETENTIE

Samenwerken en netwerken

De student Ondernemerschap & Retail Management levert in groepsverband een actieve en inhoudelijk bijdrage aan de beoogde resultaten en het groepsproces. Hij bouwt een netwerk van relaties op.

COMPETENTIE

Managen en organiseren

De student Ondernemerschap & Retail Management geeft vorm en inhoud aan de bedrijfsvoering en zet hierbij de klant centraal.

TIJD VOOR


Koffie

Graag zou ik mijn interesse en motivatie uitgebreider toe willen lichten in een kennismakingsgesprek. Mocht je nog vragen hebben, dan ben ik te bereiken via het e-mailadres: info@daanlap.nl of het telefoonnummer: 06 23 97 45 70.

Meer weten over mij als persoon. Lees dan ook even de over pagina. Op deze pagina licht ik mijn eerdere ervaringen toe.

1 + 15 =