Selecteer een pagina
OVER

Daan Lap

Mijn naam is Daan Lap, een ambitieuze, leergierige en sociale online marketeer. Ik vind het belangrijk om mijn prestaties naar een hoger niveau te tillen, alleen of samen met mijn collega’s.

Voor de periode 24 februari tot 22 mei ben ik op zoek naar een uitdagende stage waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Meer info over het project, vind je hier.

Contactgegevens:

E: info@daanlap.nl
T: +31 6 23 97 45 70

Prijzen gewonnen

Jaren als ondernemer

Studiejaren

Opdrachtgevers

Stages gelopen

Jaar oud

Prijzen gewonnen

Studiejaren

Jaar oud

Jaren als ondernemer

Stages gelopen

Opdrachtgevers

OVER

Mijn vaardigheden

Tijdens mijn prille carrière heb ik al ervaring op mogen doen met de volgende programma’s en methoden: SEO, SEA, Conversie optimalisatie, Social media marketing en Webdesign. Daarnaast heb ik ervaring met tools als: WordPress, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe InDesign.

OVER

Relevante werkervaring

Oprichter

Lap Marketing | Nijmegen | Apr. 2019 – heden.

In april 2019 ben ik begonnen met de opstart van mijn eigen marketingbureau. Tijdens mijn studie heb ik ervaren dat veel ondernemers zich vooral focussen op de kernactiviteiten van hun bedrijf. Het genereren van online bezoekers, het ontwikkelen van een functionele website of het schrijven van creatieve content komt hierdoor op een zijspoor. Vanuit deze gedachtegang ben ik Lap Marketing begonnen.

Mede-oprichter

Dronelaunch | Nijmegen | Feb. 2018 – Feb. 2019.

In februari 2018 heb ik tijdens mijn studie samen met drie medestudenten het bedrijf Dronelaunch opgestart. Dronelaunch is een platform waar vraag en aanbod samen wordt gebracht tussen gecertificeerde dronepiloten (RPAS/ROC light) en opdrachtgevers uit verschillende branches, als bouwbedrijven, makelaars en evenementenbureaus.

EERDERE

Leerzame stages

Marketing Internship

Linkhub Technologies | Nijmegen | Sep. 2018 – Feb. 2019.

Tijdens mijn opleiding heb ik een meewerkstage gelopen bij het bedrijf Linkhub Technologies. Het bedrijf was op dat moment bezig met de lancering van een applicatie gericht op het verbeteren van de algemene communicatie tussen hogeschool en student. Mijn werkzaamheden bestonden uit conceptontwikkeling en het creëren van marketingcommunicatie uitingen.

Stagiair Makelaardij

Hestia Makelaars en Taxateurs | Nijmegen | Feb. 2016 – Mei. 2016.

In het tweede jaar van de opleiding Marketing en Communicatie niveau 4 op het ROC Nijmegen heb ik een half jaar stage gelopen bij Hestia Makelaars en Taxateurs. Gedurende deze periode heb ik mij bezig gehouden met het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek voor de afdeling beheer Vereniging van Eigenaren. Daarnaast heb ik een inzicht gekregen in de wereld van makelaardij.

Marketing stagiair

Oosterbaan Living bv | Wijchen | Apr. 2014 – Jan. 2015.

Tijdens de opleiding Marketing & Communicatie niveau 4 op het mbo heb ik stage gelopen bij Oosterbaan Living. Oosterbaan Living is onderdeel van de woonboulevard in Wijchen. Voor de gehele woonboulevard was er één team verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Tijdens mijn stage heb ik mij vooral bezig gehouden met de vormgeving van de website en het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten.

OVER


Nevenactiviteiten

Commissielid Introductie

Studievereniging Small Business | Nijmegen | Feb. 2018 – Okt. 2018.

Gedurende mijn studie heb ik in 2018 het introductiekamp voor de nieuwe studenten Ondernemerschap & Retail Management georganiseerd. Tijdens deze unieke week heb ik bijgedragen aan het wegwijs maken van nieuwe studenten in de stad Nijmegen. Mijn taak als commissielid was het bedenken van het programma en de activiteiten.

Hoofdleiding, organisatie

Overasseltse Jongeren Organisatie | Overasselt | Apr. 2015 – Aug. 2017.

Jaarlijks wordt in Overasselt een kindervakantieweek georganiseerd voor 180 kinderen. In de jaren dat ik hierbij geholpen heb, heb ik verschillende taken gehad. Dit begon als lid, waar ik als kleine jongeman, jaarlijks door de bossen rende. Toen ik vervolgens te groot werd voor groep 8 heb ik de Overasseltse Jongeren Organisatie (OJO) niet achter me gelaten. Ik ben als leiding van de OJO begonnen en heb zo alle mogelijke taken uitgespeeld. Met als hoogtepunt het organiseren van de kindervakantieweek in 2015, 2016 en 2017.

TIJD VOOR

Koffie

Zoals hierboven al benoemd ben ik op zoek naar een marketing- of reclamebureau waar ik in de periode van 24 februari tot 22 mei kan meedraaien.

Graag zou ik mijn interesse en motivatie uitgebreider toe willen lichten in een kennismakingsgesprek. Mocht je nog vragen hebben, dan ben ik te bereiken via het e-mailadres: info@daanlap.nl of het telefoonnummer: 06 23 97 45 70.

10 + 2 =